Buqi

Wat is het? 

Een Chinese geneeskrachtige behandelmethode waarbij energie wordt doorgegeven, soms vanop grote afstand. Je wordt sowieso niet aangeraakt. In tegenstelling tot bij massages is er geen fysiek contact en hou je je kleding aan. Behandelingen gebeuren steeds individueel.
 
Minder spanning, meer positieve emoties 

Het belangrijkste doel is het doorbreken van de dubbele vicieuze cirkel van ziekte, slechte lichaamshouding en mentale spanning. De wortels van die neerwaartse spiralen worden afgesneden waardoor negatieve emoties in positieve kunnen worden omgezet. 
 
Hoe werkt het?

Via energetische overdracht van gezondheidsinformatie, vibratiemassage en daoyintherapie. Die laatste stelt je in staat je eigen gezondheid te verbeteren.  
 
Oorsprong

 De technieken zijn meer dan duizend jaar oud. Ze maken geen deel uit van de traditionele Chinese Geneeskunde. In het oude China werd dergelijke kennis geheim gehouden en enkel aan familieleden doorgegeven. Daardoor ging heel wat belangrijke informatie in de loop der jaren verloren.  
 
De Westerse en Chinese dokter Shen raakte zodanig geïntrigeerd dat hij na veertig jaar onderzoek een eigen Buqi-systeem creëerde. Hij leidde me op zodat ik jou kan helpen om je negatieve vicieuze cirkels te doorbreken. 
 
Afspraak

 Geïnteressseerd in een behandeling? Bel me op het nummer 0497 42 67 59 om een afspraak vast te leggen.